Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ο Καμίνης παρουσίασε το συνδυασμό του

Το συνδυασμό του, «Δικαίωμα στην Πόλη», παρουσίασε την Κυριακή το μεσημέρι στο πάρκο Ελευθερίας, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, Γιώργος Καμίνης. Αφού περιέγραψε την εικόνα της πόλης που οραματίζεται, ο Γ. Καμίνης ευχαρίστησε όσους συμμετέχουν στο συνδυασμό, υποψήφιους που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ, τη Δημοκρατική Αριστερά, τους Οικολόγους Πράσινους, τη Δράση, καθώς και εθελοντές.

Για «αδιαφορία», «απραξία» και «κακοδιαχείριση» κατηγόρησε την απερχόμενη δημοτική αρχή, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι η συσπείρωση του ανθρώπινου δυναμικού, που επιχειρείται, για πρώτη φορά -όπως είπε χαρακτηριστικά- είναι «ένδειξη της κρίσης, που περνάει η πόλη, αλλά και απόδειξη της αποφασιστικότητας των ανθρώπων της να τελειώνουν πια με το παρελθόν».

Μιλώντας για θέματα Πολιτισμού, επισήμανε: «Θέλουμε και διεκδικούμε μια πόλη πολιτισμένη, ανοικτή στους πολίτες της και ανοικτή στον κόσμο. Θέλουμε και διεκδικούμε την Αθήνα της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνα. Αυτό που μας προσφέρουν σήμερα είναι ένας αναχρονισμός: άγνοια, κακομοιριά, παλαιοκομματική φαυλότητα, μούχλα μιας μικρής επαρχιακής πόλης του ’60. Μας προσφέρουν μια πόλη του Γκόρτζου και του Μαυρογιαλούρου. Και το μόνο που έχουν να μας υποσχεθούν για το μέλλον, είναι μια πόλη σε reality show», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...